Căutare Live

Vulpița Veronica nu se lasă nici când e gravidă! Ce surpriză neașteptată a pregătit fanilor

Anunțul momentului a fost făcut de către Vulpița Veronica, soția lui Viorel Stegaru. Tânăra din Blăgești care a devenit cunoscută după aparițiile sale la emisiunea „Acces Direct” i-a uimit pe fani cu o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Vulpița Veronica la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1

sursa foto: Instagram

Veronica Stegaru a devenit cunoscută românilor după ce a apărut în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Tânăra din Blăgești a dorit să ceară ajutorul Mirelei Vaida pentru a-și rezolva diferitele probleme de cuplu și pentru a pune capăt anumitor zvonuri legate de infidelitatea sa.

Totuși, ceea ce inițial a părut doar un simplu caz de la „Acces Direct” s-a transformat în scurt timp într-un adevărat fenomen. Povestea Vulpiței Veronica și a lui Viorel Stegaru s-a transformat într-un adevărat „serial” urmărit de milioane de români, cei doi devenind astfel invitați permanenți în emisiune, timp de mai multe luni.

Vulpița Veronica, anunț neașteptat pentru fanii de la „Acces Direct”

Tânăra din Blăgești a ajuns chiar să lanseze piese de succes în colaborare cu Axinte sau Rafaelo și a demonstrat că și o fată simplă de la țară poate deveni vedetă peste noapte, dacă își propune acest lucru.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Timpul a trecut și Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au „gustat” din ce în ce mai mult din viața la București. Au încercat să se angajeze, au muncit, au descoperit cum arată cursurile unei școli de șoferi și au ajuns chiar și la o ședință din Parlament!

La un moment dat, celor doi li s-a făcut dor de fetița lor în vârstă de câțiva ani și s-au întors în Blăgești, ca s-o viziteze. Au fost infectați cu noul coronavirus și au fost nevoiți să stea în izolare. La scurt timp după ce s-au vindecat, cei doi au decis să pună capăt scandalurilor dintre Vulpița Veronica și socrii săi și să se întoarcă acasă, pentru a avea grijă de copilă.

Când toată lumea credea că cei doi și-au găsit liniștea, iată că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au întors la „Acces Direct” cu noi dezvăluiri uluitoare despre modul în care mama lui Viorel Stegaru o tratează pe tânăra sa noră, deși e gravidă.

citește și: Vulpița și Viorel dezvăluie sexul bebelușului lor. Fată sau băiat? Ce nume au ales soții Stegaru

Au apărut apoi detalii despre sarcina tinerei, care de curând a anunțat și sexul bebelușului.

Totuși, deși este însărcinată, Vulpița Veronica nu se lasă, ci a ales să-i surprindă pe toți cu o veste complet neașteptată: lansarea unei noi melodii, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, în ediția de luni, 7 decembrie 2020.

Chiar dacă este gravidă, tânăra se menține activă și dornică să fie aproape de fanii săi cu noi și noi surprize.

Elevă de 14 ani, vândută de mama ei? Iubitul copilei: A fost dragoste la prima vedere... Veronica şi Viorel au filmat un nou videoclip!...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Ultimele știri
x