Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ilie Năstase, după aterizarea Simonei Halep, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă: I-a furat cupa reginei Angliei

 

Acasă, ca o Regină veritabilă! Aşa se întoarce sportiva din Constanţa care a îngenunchiat tot Mapamondul, după victoria de la Wimbledon. Millioane de români au trăit, împreună cu minunata noastră campioană, cea mai palpitantă oră sau mai bine zis, cele mai copleşitoare 55 de minute, cât a avut nevoie Simona ca să-şi învingă adversara şi să bifeze cea mai tare victorie! A fost darul de suflet pe care i l-a promis mamei sale, iar Simona s-a tinut de cuvânt! Iar după ce ducesa Kate Middleton a ținut s-o felicite personal, azi e rândul românilor să-i mulţumească pentru darul incredibil făcut întregii ţări!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI