Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

4 copii denunţă "crimă secolului"! Andrei: "Au fost acuzaţi că ne-au bătut. Acest lucru nu s-a întâmplat"

 

4 tineri cer dreptate pentru părinţii lor de suflet! De când mama Adriana și tata Ionică ar fi fost trimiși la închisoare pe nedrept, susțin ei, copiii nu mai au linişte. Aceştia spun că cei doi, oamenii care i-au salvat, după ce părinții naturali i-au abandonat, ar fi fost întemnițați fără dovezi. Acuzați că i-au bătut și i-au înfometat pe cei de care ar fi trebuit să aibă grijă, tinerii susțin, într-un glas, că tot ce au primit de la foștii asistenți maternali a fost dragoste, educație și cliple de fericire pe care nu le vor uita niciodată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe