Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Moment plin de emoţie! Maria Ghinea în lacrimi: Mulţumesc, mamă!

 

A cresut într-o familie modestă, de la ţară, iar mama i-a fost scut împotriva durerilor prin care a trecut. Interpreta de muzică populară Maria Ghinea îşi iubeşte foarte mult mama, singura fiinţă pe care o mai are în viaţă, dar căreia a avut rareori ocazia să-i spună: „Mulţumesc!" Azi, interpreta, greu încercată de soartă, este la rândul ei mamă şi ştie ce înseamnă să te sacrifici pentru copiii tăi. Maria vrea să-i arate mamei, în faţa întregii ţări, cât de mult o iubeşte, aşa că a apelat la ajutorul nostru pentru a-i duce mamei sale un mesaj.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI