Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Forțată de părinți să se mărite la 14 ani?: ”A zis că scoate cuţitul din sertar, că îmi ....!. Atunci mama mi-a pus hainele într-o plasă de rafie şi m-a dus la el”

 

O mamă îi acuză chiar pe părinții ei, că o țin departe de băiatul său de 10 ani. Bunicii celui mic, susține femeia, i-au făcut ei viața un calvar. Aceștia ar fi pus-o să se mărite la doar 14 ani şi ar fi alungat-o de acasă, în repetate rânduri. Tocmai din acest motiv, mama sustine că vrea să-l salveze pe fiul din ograda părinților. Să-l aducă acasă, să crească împreună cu ceilalți 4 frați ai săi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe