Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Reality show. Cristina și Gabriel, dragoste în focuri! - Episodul 2

 

Uneori viaţa bate filmul! Doi tineri au ajuns de la dragoste la ură, iar viaţa lor de cuplu e filmată pas cu pas. După ce a fost înşelată, Cristina i-a permis lui Gabriel să locuiască împreună cu ea doar două zile pe săptămână. Vom vedea cum îşi petrec timpul cei doi iubiţi, dar mai ales care sunt motivele pentru care o simplă discuţie în contradictoriu se transformă într-un scandal monstru. La un moment dat, situaţia a scăpat de sub control. Adriana Bahmuţeanu nu a scăpat nici ea. S-au aruncat cuvinte grele şi s-au vărsat râuri de lacrimi, chiar în prima zi în care cei doi tineri au locuit împreună iar colegii mei au filmat totul. Iată continuarea primului episod.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI