Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

A apărut martorul care a auzit bubuitura produsă de accidentul lui Răzvan Ciobanu

 

Bărbatul care susţine că a auzit bubuitura produsă de bolidul condus de Răzvan are dezvăluiri tulburătoare despre noaptea morţii! A acceptat să vorbească public și să povestească ce a văzut la fața locului înainte ca poliția să ajungă. 

Gheorghe Holbură, martorul de la fermă, spune că a găsit cartea de vizită a misteriosului Cercel, la doar câţiva metri de locul în care designerul a fost descoperit fără suflare!

"La ora aceea, era 1 noaptea, am auzit un crasnet de tabla si o bubuitura. Dupa un minut, doua, am iesit in curte sa ma uit daca a patruns cineva pe la utilajele agricole, n-am vazut. Am intrat inapoi in camera, am stat, iar am iesit afara. Imi era frica. Am aflat apoi că în comuna Sacele s-a produs un accident de circulatie. M-am uitat, cand am vazut la televizor unde se afla, m-am inspaimantat", povestește omul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest