Căutare Live

Neta Soare și-a văzut moartea cu ochii! Cum a reușit cântăreața de muzică populară să treacă până la urmă peste acest episod cumplit

A crescut într-o familie săracă, iar astăzi locuieşte într-un palat. Neta Soare, privighetoarea Olteniei cu chip exotic a primit-o pe Roxana Vaşniuc în casa ei de vis. Ocazie cu care şi-a spus toate secretele,despre cum şi-a văzut artista moartea cu ochii, dar şi despre întâlnirea cu cel ce avea să îi devină partener de viaţă.

Este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi și, în ciuda celor 56 de ani ai săi, pare că întinerește pe zi ce trece. Asta datorită celui mai de preț dar pe care îl poate primi un artist: aplauzele venite din partea spectatorilor și certitudinea că fiecare melodie le-a ajuns la inimă.

Sinceră și deschisă, așa cum o știm, Neta Soare, căci despre ea este vorba, nu ezită să vorbească deschis despre toate momentele care i-au marcat viața, fie ele bune sau rele.

Neta Soare, la un pas să se înece în piscină

Solista de muzică populară a rememorat un episod mai puțin plăcut, când, practic, și-a văzut moartea cu ochii. În urmă cu câțiva ani, în timp ce se afla într-o piscină, s-a trezit brusc în mijlocul bazinului și, neștiind să înoate, s-a temut pentru o clipă că s-ar putea îneca.

„Era sa mă înec în piscină. M-am trezit în mijlocul piscinei si m-am panicat imediat”, a povestit Neta Soare. Imediat, oamenii din jur i-au sărit în ajutor și astfel a reușit să depășească acest moment dificil.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca sa afli mai multe detalii despre Neta Soare!

Vulpița, foc și pară! S-a lăsat cu scandal! Femeia care vrea să-i strice casa lui Viorel a apărut, din nou!... Adriana Ochişanu, despre anii de suferinţă în tăcere: "Am plâns foarte mult. Am suferit foarte mult"...
Ultimele știri