Căutare Live

Plan diabolic? A fost Răzvan Ciobanu obligat să meargă la mare? „A spus că nu-i place acest festival și nu vede rostul să meargă”

Mormântul lui Răzvan Ciobanu s-a transformat în loc de pelerinaj pentru persoanele care l-au cunoscut pe creatorul de modă. Sâmbătă, la cimitirul unde e înmormântat designerul, reporterii Acces Direct l-au întâlnit pe un prieten bun de-al lui.

razvan ciobanu

Mormântul lui Răzvan Ciobanu s-a transformat în loc de pelerinaj pentru persoanele care l-au cunoscut pe creatorul de modă. La cimitirul unde e înmormântat designerul, reporterii Acces Direct l-au întâlnit pe un prieten bun de-al lui.

Bărbatul a cerut ca identitatea să nu-i fie dezvăluită. El susține că s-a întâlnit cu Răzvan Ciobanu în duminica de Paște, iar designerul i-ar fi pus că se pregătea să plece la munte, nu la mare.

„Răzvan mi-a zis: „M-au luat ăștia la mare. Nu am vrut să vin!” L-am văzut ultima oară în duminica de Paște, pe la 7 dimineața. Mi-a spus că urma să plece la munte cu niște prieteni. Când l-am văzut în Mamaia, m-am speriat, l-am întrebat ce-i cu el acolo. A zis că vrea să plece cât mai repede acasă.”

Discuția nu a durat mai mult de 10 minute. „A vorbit cu prietena mea, tot aşa a salutat-o şi pe ea şi ea i-a spus acelaşi lucru ca şi mine: ,,Ce cauţi aici?" A rămas la fel de surprinsă ca şi mine. Noi, ştiind că el urma să plece la munte cu acei prieteni, nu ştim exact cu cine şi văzându-l la mare acolo, la diferenţă de 10-12 ore, am rămas surprinşi.”

Bărbatul susține că nu știe cum a ajuns Răzvan Ciobanu la mare. „Noi l-am întrebat dacă vrea să meargă la mare că ulterior mai aveam un loc în maşină şi am spus dacă vrea să ne însoţească şi a spus că nu, nu merge la mare, pentru că nu-i place, chiar nu-i place acest festival şi că nu vede rostul de ce să meargă.”

În semn de admiraţie şi respect pentru creaţiile lui Răzvan Ciobanu, dar şi pentru relaţia lor de prietenie, amicul lui Răzvan a venit la mormânt îmbrăcat chiar în pantalonii creaţi de Răzvan. Pantaloni care au fost purtaţi de foarte multe ori de regretatul designer şi pe care el îi făcuse cadou prietenului său.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Dovezi crunte! Răzvan Ciobanu, trădat de prieteni? Ce s-a întâmplat în casa designerului, la doar câteva ore de la moart... Imagini șocante! Un polițist din Vaslui și-a făcut propria lege, cu pumnii și picioarele. Totul a fost filmat - Video...
Ultimele știri