Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acasă la Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla! Fiica lui, Julie, pasionată de sport: ”Îmi place scrima!”

A intrat în Cartea Recordurilor cu performanţa sa unică şi este cel mai cunoscut portar român, însă destinul nu i-a zâmbit mereu. Din contră! Acum, la cei 60 de ani ai săi, la peste trei decenii de la finala Cupei Campionilor Europeni şi după multe intervenţii chirurgicale suferite, Helmuth Duckadam - EROUL DE LA SIVILLA, ne-a deschis uşa casei şi ne-a arătat comorile sale. De la Scara preşedinţilor, la mănuşile emblemă, până la cele două minuni din viaţa sa: fiica şi soţia lui!

A fost o bucurie fără margini! O bucurie care dăinuie în inimile suporterilor şi azi, la 33 de ani de când Eroul de la Sevilla, Duckadam a făcut o întreagă Românie să tremure de. mândrie! Emoţia acelor momente stă oglindită în câteva piese de patrimoniu sentimental şi numai, din reşedinta extrem de rafinată din Domneşti a portarului de legendă.

Casa celebrului portar este plină de trofee fabuloase, dar are și un adevărat colţişor de Rai, în care portarul cu mîni de aur, acum, la cei 60 de ani ai săi se răsfaţă alături de cei mai dragi membri ai familiei. Este vorba de numeroasele poze pe care le are cu familia sa.

Julie, fiica sa, este prințesa familiei Duckadam. Are o cameră desprinsă parcă din poveşti. Ea practică și scrima, sport de care e foarte încântată: ”Îmi place, mă va ajuta în viitor.”, spune ea.

Cum arată casa legendarului portar, află urmărind clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro