Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Viorica și Ioniță din Clejani, o iubire cu năbădăi! Cum au câștigat primii bani: „Am făcut atunci o pungă de bani, măi Ioniță, măi!”

 

Faimoşii de la Clejani au poftit echipa Acces Direct în superba lor casă! Sunt de peste 30 de ani împreună şi au aflat secretul succesului pe toate planurile. I-a unit nu doar muzica şi ambiţia, ci şi... rudenia. Cum au făcut primele sacoşe cu bani, încă din copilărie, cum au făcut nunta în 3 zile, dar şi ce sacrificii fac pentru căsnicia lor, aflaţi chiar de la ei!

Cine nu îi cunoaște pe Viorica și Ioniță din Clejani? Astăzi, artiștii și-au deschis casa și sufletul echipei Acces Direct. 

„Cred că de undeva de sus a fost dat ordin ca eu să cânt”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica a crescut într-o familie de muzicieni, dar cu puține posibilități materiale. În ciuda lipsurilor,  cântăreța spune că a avut o copilărie frumoasă: „A fost o copilărie sănătoasă, am trăit cu carne de la țară, cu fructe și legume de la noi din curte. Mi-aș fi dorit să am și eu ce au copiii mei.”

Primii bani au venit repede pentru Viorica și Ioniță. 

„Cântam cu prieteni, cu neamuri pe care le am prin București. Într-o seară, am fost la un restaurant și am luat atâția bani, încât a doua zi m-am dus pe Lipscani i mi-am cumpărat pantofi de lac cu buline, fustiță de căprioară...costau 2500 de lei pantofii și fusta 4500, plus bluzițele alea! Am făcut atunci o pungă de bani, măi Ioniță, măi!”, și-a amintit Viorica.

Cei doi nu ar fi trebuit să fie vreodată soț și soție, Ioniță fiind „promis” mătușii Vioricăi. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI