Live acumFilm: Jaf in stil italian (SUA 2003)
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Farsă uriașă pentru actorul Vasile Muraru, chiar de ziua lui de naștere! Cum a reacționat - Video

Au fost emoţii copleşitoare pentru Vasile Muraru, de ziua lui de naștere! Iubitul actor şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scenă, dar a avut parte şi de o farsă memorabilă.

Vasile Muraru.

Reporterul special Dima Trofim împreună cu echipa Acces Direct i-au pregătit o farsă pe cinste iubitului actor. Coplice la farsă a fost chiar Valentina Fătu, colega lui de scenă.

„Îl sunăm şi îi spunem că s-au spart, cineva a spart vitrinele nou inaugurate. Uite, pe astea. Să vedem ce reacţie o să aibă domnul”, a fost ideea lui Dima Trofim și a Valentinei Fătu.

Marele actor şi-a făcut numaidecât apariţia în foaierul teatrului Constantin Tănase, acolo unde, din fericire, nu-l aşteptau vitrinele sparte, ci oamenii care au vrut să-i facă această surpriză, înarmaţi, evident, cu tort, şampanie şi. flori.

„M-am speriat puţin, atât. De supărat, nu m-am supărat”, a spus actorul Vasile Muraru.

Actorul a ciocnit un pahar de şampanie cu reporterul Acces Direct, dar şi cu ceilalţi colegi de breaslă.

„Mă simt foarte bine. Dacă sunt la teatru înseamnă că mă simt foarte bine”, a mai spus iubitul actor.

Vasile Muraru, care a împlinit vârsta de 63 de ani, a mai spus că îi este ușor să lucreze, ca actor, cu colegii săi, dar ca director, este ceva mai greu.

Actorul, care a primit și un cadou, a povestit și cum și-a surprins mama recent.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!