Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Adriana Trandafir, confesiune incredibilă despre lumea de dincolo: "Eram pe o aripă de fluture"

Adriana Trandafir, iubita vedetă, pe care o vedeţi în serialul "Sacrificiul" jucând rolul peisonajului Veorica Popescu, şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri de o sinceritate incredibilă despre viața sa de familie, dar și despre moarte, în exclusivitate, la "Acces Direct".

Adriana Trandafir, iubita vedetă, pe care o vedeţi în serialul "Sacrificiul" jucând rolul peisonajului Veorica Popescu, şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri de o sinceritate incredibilă despre viața sa de familie, dar și despre moarte, în exclusivitate, la "Acces Direct".

La vârsta de 33 de ani, o vârstă hristică, așa cum o știm, îndrăgita actriță a intrat în moarte clinică. De atunci, viziunea asupra vieții a Adrianei Trandafir s-a schimbat radical și nu-i mai este frică de moarte.

"Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop.", a spus Adriana Trandafir.

Video