Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Amenințată cu moartea, de propriul soț! Femeia și-a luat copiii și a fugit de acasă: „Sunt acuzată că îl înșel, că o fac cu oricine!”

 

Acces Direct. Ameninţată că va fi omorâtă, dacă va mai pune piciorul în casă! Prin aşa ceva susţine că ar trece o mamă a 4 copii, din cauza soţului ei. Şi nu doar femeia ar fi terorizată de bărbatul casei, ci şi pruncii lor. Copii pe care chiar părintele ar refuza să-i mai primească în ogradă. Aşa că, sătulă să trăiască cu sabia deasupra capului, femeia a fugit de acasă unde a văzut cu ochii. Însă, simte în continuare că viaţa ei şi a copiilor ar fi în pericol. 

De 22 de ani Mihaela şi Aurel sunt căsătoriţi si au împreună patru copii. Aurel ar fi o persoană foarte geloasă şi ar acuza-o pe Mihaela că ar fi întreţinut relaţii intime cu persoane din familia sa, dar şi cu şefii de la locul de muncă.

Femeia spune că a fost bătută mereu de soţul ei, a fost ameninţată cu un cuţit de către acesta, iar acum două zile soţul i-ar fi spus că dacă se mai întoarce acasă o va omorî.

„Dacă mă duc acasă, mă omoară. Deja m-a amenințat”, spune Mihaela Tăbăcaru.

Mai bine singură sub cerul liber, decât în coşciug! La 43 de ani, mama Mihaela a fugit de acasă de frica soţului care ar teroriza-o! 

„Sunt acuzată că îl înșel, că o fac cu oricine!”, a continuat femeia.

Şi chinuită cot la cot cu propriii copii. „Am patru copii. Fetele, cele de la școală, nu mi le primește acasă”, a adăugat aceasta.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI