Căutare Live

Trupa Andre, reuniune de familie. Fiicele celor două artiste le-au dat de gol

Au făcut furori pe scenă, pe vremea copilăriei, iar acum sunt două mămici fericite. Le sărbătorim astăzi pe Andreea Bălan şi pe Andreea Antonescu, dar ele nu vin singure, ci însoţite de fiicele lor, Ella Maya şi Siena!

„Nu știu dacă este vorba de șefie, ne completăm foarte bine. Andreea este ușor mai determinată, eu sunt ușor mai relaxată. Îți dai seamă, dacă eram amândouă la fel ar fi ieșit un circ, dar așa ne completăm” , a explicat Andreea Antonescu.

Cele două au format o nouă trupă „Andre”. Andreea Antonescu a primit o propunere din partea Andreei Bălan de a lansa o piesă împreună. „Nu mai vorbisem de aproximativ doi ani"

Între cele două există și un alt fel de relație, cea profesională fiind exlucă. Andreea Balan este nasa fiicei Andreei Antonescu, a botezat fetita pe Siena in 2011.

Andreea Bănică, cu fetița Sofia la Acces Direct: La început eram tristă că mama pleaca de acasă, dar după am înțeles că ... Acces Direct. Armin, fiul lui Andrei Duban este vedeta familiei. Ce își dorește acesta de Crăciun....
Ultimele știri