Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Acces Direct. Artistul Hevito şi soţia Dana şi-au pus spumoasa viaţă pe tavă! Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani în Republica Dominicană

Hevito, cântărețul acuzat că s-a iubit, iar mai apoi ar fi hărţuit-o pe Lenna, ne-a primit în casa în care locuiește cu Dana. Soția cu 25 de ani mai mare decât el. Cei doi ne-au adus aminte de celebrul cuplu: Israela și Liviu, însă Hevito și Dana par să fie și mai siropoşi.

În cazul lui Hevito şi al focoasei Dana se pare ca DRAGOSTEA se face în minimum 25 de ani! E numărul sau diferenţa de ani care îi desparte, în buletin, dar care îi apropie şi le condimentează, parcă mai tare relaţia.

Şi. am venit în casa porumbeilor pe care i-am găsit cuminţi, unul lângă celălalt. Iar la invitaţia lor, am intrat în paradisul unde dragostea, care sfidează vârsta, face legea!

Nu degeaba se spune că "săgeata lui Cupidon" chiar nu ţine cont de vârstă! Hevito e foarte mândru de patenera lui, iar cei 25 de ani, diferenţă între ei, nu reprezintă niciun impediment ca pasiunea să fulgere simţurile, mai ales că tînarul o vrea pe Dana, naturală!

„In republica Dominicană in 2007. Ma duceam in vacanta , Imi cumparasem o casa din Republica Dominicana. da eram f bogata , statam la hotel. am facut actele.si in domeniul ala lucra el pentru un rus care avea firma de siteme de alarma”

Când a auzit numele Lenna, pentru că nu aveam cum să nu o aducem în discuţie, având în vedere că blonda a avut o relaţie interzisă cu Hevito, Dana a simţit că i se usucă gura.

Video