Avem și noi un Raj Kapoor! Viața bărbatului bate orice scenariu de film indian: „Am fost chinuit, bătut, amărât, fără părinți”

Acces Direct l-a găsit pe Raj Kapoor de România! Bărbatul, gropar de meserie, care e aplaudat de trecătorii în faţa cărora face spectacol, precum legenda de la Bollywood, are o poveste incredibilă. O poveste care pe unii i-ar fi dărâmat! Nu însă şi pe el!

raj kapoor

captura

Acces Direct l-a găsit pe Raj Kapoor de România! Bărbatul, gropar de meserie, care e aplaudat de trecătorii în faţa cărora face spectacol, precum legenda de la Bollywood, are o poveste incredibilă. O poveste care pe unii i-ar fi dărâmat! Nu însă şi pe el!

Raj Kapoor de România uită de toate necazurile, atunci când îşi intră în rol şi când vede cât de frumos îi zâmbesc oamenii care se opresc pe stradă, atunci când el cântă şi îl filmează, ba chiar îl şi recompensează.

„Există şi în România un Raj al lui Kapoor. Eu, Bănică Leonard. Am tot talentul lui Raj Kapoor!”

El este Raj Kapoor de România! Sau, aşa cum a fost botezat, Leonard. Nu are studii în actorie şi nici în muzică, pentru că Raj al nostru e un simplu gropar. Nu are nici averi, cum avea superstarul de la Bollywwod, însă asta nu-l împiedică să facă spectacol. Cel puţin pe stradă, în faţa oamenilor care, atunci când îl văd, se opresc, zâmbesc, îl filmează iar mai apoi îl şi recompensează.

„Simt că trăiesc când îl imit pe Raj Kapoor. De mic copil am avut visul, chiar dacă am fost chinuit, bătut, amărât, fără părinţi. De atunci mi-a intrat în suflet. L-am mimat pe el. Am cântat ca el. Am dansat ca el. Am aproape doi ani de când cânt la mai multe guri de metrou, dar mai mult la Apărătorii Patriei. Mai mult de 30-40 de lei nu câştig pe zi, pentru că nu cerşesc.”

Deşi cântă şi dansează asemeni renumitului actor, Leonard nu a avut norocul lui legendei din India. Şi asta pentru că, Raj Kapoor de România a trecut prin cel mai negru coşmar. Iar vinovat pentru acest coşmar ar fi cel mai bun prieten al său.

„Mi-a luat soţia cu cei patru copii. Mi-a spart dinţii din gură, m-a gonit. I-am prins, i-am văzut şi eu nu am vrut să cred. I-am lăsat, i-am lăsat, a trecut o lună, două până i-am prins.I-am prins de nouă ori. Nu le-am zis nimic, i-am lăsat. Am stat la uşă. Plângeam.”

Raj Kapoor de România ar fi fost înşelat de soţie, bătut de amantul ei şi alungat de lângă propriii copii, lumina ochilor săi. Aşa a ajuns Leornard să doarmă, de ani buni, sub cerul liber.

„De nouă ani sunt pe străzi. Mama la copiii mei m-a înşelat cu cel mai bun prieten al meu. N-am lovit-o, n-am bătut-o. Nu i-am dat un deget. Mi-a fost frică de Dumnezeu, mi-a fost frică de lege. Mi-a fost frică, că nu îmi mai văd copilaşii. Am zis: Mai bine las aşa cum a fost să-mi fie soarta mea. E vina mea! L-am primit în casă şi el m-a scos din casă.”

Lovit crunt de soartă, Raj din Ferentari a trăit cu o mare durere în suflet toată viaţa. Trădat de nevastă şi de cel mai bun prieten, Leonard nu ar mai fi fost lăsat să-şi vadă nici copiii.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Ultimele știri