Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

„Cătălin Botezatu esta tatăl băiatului meu”- Bărbatul care susține că l-a crescut pe copilul secret al designerului, dezvăluiri incredibile

Acces Direct. A aşteptat 21 de ani ca să dea vestea bombă. Să spună în faţa întregii ţări că el l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu! Asta povesteşte Cristian, un bărbat care a dus pe umeri şi în inimă o povară cumplită.

Acces Direct. A aşteptat 21 de ani ca să dea vestea bombă. Să spună în faţa întregii ţări că el l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu! Asta povesteşte Cristian, un bărbat care a dus pe umeri şi în inimă o povară cumplită. Însă cum a aflat acesta că băiatul pe care-l creşte nu ar fi al lui, dar mai ales ce legătură ar fi existat între mama copilului şi celebrul designer, îl las pe el să vă povestească.

Este dezvăluirea momentului în lumea mondenă! Cristian l-a crescut pe presupusul fiul al lui Cătălin Botezatu? Fiu care ar fi fost făcut chiar cu fosta soţie a lui Cristian?

S-a vorbit ani la rândul despre un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu. Iar azi, cel care crede că ar fi tatăl preuspusului copil al lui Bote s-a hotărât să rupă tăcerea.

Aşadar, Cristian povesteşte că l-a crescut pe presupusul băiat al lui. Cătălin Botezatu. Povestea bărbatului e una senzaţională. Cristian spune că Angelica, cea care i-a fost soţie, s-a angajat, cu ani în urmă, la Casa Odobeşti, unde l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Iar de la întâlnirea lor, până la o presupusă poveste de iubire n-ar fi fost decât un pas.

Timp de 5 ani, fosta soţie a lui Cristian ar fi avut o relaţie secretă cu însuşi Bote, povesteşte bărbatul. Dar şocul a venit atunci când femeia l-a anunţat, în iunie 1997, că era însărcinată. Însă, în mintea lui Cristian, ceva nu se lega.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro