Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Bătută cu sălbăticie în timp ce își strângea copilul la piept, de bărbatul care a jurat să o iubească: „M-a trântit în parc, copilul a căzut, s-a urcat pe mine şi m-a strâns de gât”

Timp de peste 10 ani, o mamă cu 4 copii ar fi fost sacul de box al soțului. Ba chiar ar fi fost târâta pe jos și lovită până la leşin. Amenințările, scenele de gelozie, bețiile, scandalurile și bătăile aproape zilnice din partea celui pe care l-a ales să îi fie alături, au făcut-o pe femeie să-și ia copiii și să plece de acasă. Însă, planul ei nu a reuşit, până la capăt.

Ar fi fost bătută crunt, atunci când era însărcinată, dar şi când își ţinea copilul în brațe. Timp de peste 10 ani, o mamă cu patru copii ar fi fost sacul de box al soțului. Ba chiar ar fi fost târâta pe jos și lovită până la leşin. Amenințările, scenele de gelozie, bețiile, scandalurile și bătăile aproape zilnice din partea celui pe care l-a ales să îi fie alături, au făcut-o pe femeie să-și ia copiii și să plece de acasă. Însă, planul ei nu a reuşit, până la capăt.

O femeie de 34 de ani își acuză soțul că ar fi bătut-o aproape în fiecare zi, din cauza geloziei și a consumului exagerat de alcool. Femeia a plecat de la el și și-a luat și cei 4 copiii cu ea. Soțul ei a venit acolo unde plecase, la casa părintească și i-a luat 2 dintre copii. Acum, femeia trăiește cu frică în casa părintească, însă, nici acolo nu poate sta mult timp, pentru că cumnata ei îi spune să plece.

„Ţi-ai semnat sentinţa la moarte! Asta mi-a zis!”, a povestit Liliana Voicu.

A scăpat cu viaţă, ca prin minune, dar simte că trăieşte cu securea deasupra capului! Mama Liliana e disperată de când doi dintre copiii ai ei au ajuns pe mâna unui bărbat cu suflet de monstru.

„Nu e prima dată când a vrut să mă omoare! Eram cu copilul în braţe. M-a trântit în parc, copilul a căzut, a început să plângă, s-a urcat pe mine şi m-a strâns de gât”, a continuat femeia.

Mai multe informații despre acest caz tulburător, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!