Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Caracal: Femeia care a văzut totul! Unde se află, de fapt, Alexandra Măceșanu

Ies la iveală detalii șocante despre cazul crimelor de la Caracal și despre Alexandra Măceșanu! O româncă spune că a văzut-o pe fată și este chiar dispusă să meargă la detectorul de minciuni!

Ies la iveală detalii șocante despre cazul crimelor de la Caracal și despre Alexandra Măceșanu! O româncă spune că a văzut-o pe fată și este chiar dispusă să meargă la detectorul de minciuni!

Dezvăluirea care schimbă totul despre cazul crimelor de la Caracal și Alexandra Măceșanu! O româncă din Italia are informația care dezvăluie adevărul despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Alexandra Măceșanu ar fi fost văzută în Italia! E informaţia şocantă pe care echipa emisiunii Acces Direct a primit-o de la o româncă stabilită în Italia, pe nume Ecaterina.

Femeia are însă mult mai multe dezvăluiri despre episodul despre care jură că s-a derulat fix în faţa ochilor ei.

„Eu am văzut-o! Pot fi pusă la detectorul de minciuni! Pot jura! Pot face tot ce îmi cereţi, la tribunal!”

E dezvăluirea care aruncă în aer tot cazul Caracal! Să fie oare în viață Alexandra Măceșanu și să se afle în Italia?

Urmărește materialul celor de la Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre cazul crimelor de la Caracal, despre care se crede că ar fi fost comise de către Gheorghe Dincă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro