Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Carmen Șerban, jefuită după moartea tatălui ei: ”Am rămas fără bani, fără acte, fără carduri, fără nimic!”

Nici bine nu și-a revenit după moartea tatălui ei, căci celebra Carmen Șerban a mai primit o lovitură cumplită. Artistă a fost jefuită, fără milă. Când se aştepta mai puţin, Carmen a rămas fără bijuterii în valoare de peste 3.000 de euro, fără bani, fără acte, fără carduri.

Invitată în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, Carmen Șerban a mărturisit că zilele trecute, când a fost în Spania ca să cânte la o nuntă, a fost jefuită în aeroport. Totul s-a întâmplat vineri seară, în Aeroportul din Barcelona.

Hoții, despre care crede că sunt tot români, i-au furat geanta în care avea banii, bijuterii, cardurile, actele, dar și cheile d la casă.

”Am stat mai bine de cinci ore. Am sunat la 112, am mers cinci kilometri pe raza aeroportului, ca să anunț Poliția. Acolo, polițiștii mi-au spus că nu pot să-mi dea imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru că protejează datele personale.”, a mărturisit Carmen Șerban.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut artista, află urmărind clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro