Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ce a făcut Miss Irina cât timp a fost inconștientă? Raffaello a explicat, minut cu minut, ce s-a întâmplat între cei doi: ”S-a dezbrăcat și...”

Raffaello, tânărul care susține că a ajutat-o pe Miss Irina, a explicat la ”Acces Direct” ce s-a întâmplat cu modelul cât timp aceasta a fost inconștientă.

Chiar dacă Irina i-a mulțumit, ieri, lui Raffaello, că nu a abuzat-o în apartamentul lui și doar a ajutat-o, după ce a plecat din platou, Irina nu a dormit toată noaptea. A primit mesaje de la prieteni care au întrebat-o cum poate să îl creada pe Raffaello?

”Nu am putut dormi azi noapte. A fost crunt. Nu mă mai pot odihni bine deloc. Aseară când s-a terminat emisiunea eram cel mai bine. Am și plâns la finalul emisiunii. M-am descărcat, practic, când l-am auzit pe Raffaello că el doar m-a ajutat. M-am bucurat, efectiv! Însă în drumul meu spre casă mi-am dat seama că nu pot crede pe oricine. Pe un străin, care a stat cu mine două ore în apartament înainte să plece. Eu m-am trezit dezbrăcată sub cearceaf. Cine știe ce s-ar fi putut întâmpla. Vreau să merg mai departe. Nu îl cred pe acest om de bunele lui intenții. Nu cred! Sunt din nou bulversată!”, a mărturisit Irina.

Însă Raffaello este pregătit să se apere. Tânărul a venit în platoul ”Acces Direct” și a explicat că tot ce a vrut să facă a fost să ajute.

”Am vrut să fac o faptă bună. Eram în club cu prietenii. Am rămas până în jurul orei unu și jumătate în club. Am plecat spre mașină, voiam să merg acasă. Eram cu ochii în telefon și am văzut-o pe fata asta. Mi s-a părut o fata frumoasă și nu înțelegeam de ce e singură. Am intrat în vorbă cu ea, însă mai mult vorbeam eu. Ea nu era coerentă. Nu prea înțelegeam.

Mi-am dat seama că are niște probleme și am întrebat-o dacă vrea să o duc acasă. Mi-a spus că nu știe. Nu știa nimic. Nici cine e, nici adresa, nici nimic. Abia comunica.

Am un apartament pe care deobicei îl închiriez. E aproape de cluburi. În seara aia era liber. I-am spus că o duc să doarmă în apartamentul respectiv până dimineața. Că o pot ajuta cu asta. Până la urmă, a înțeles. A venit cu mine. Am ajuns repede în apartament. V-am spus, nu era departe.

Am intrat în apartament, i-am dat un pahar cu apă. Am întrebat-o dacă vrea să comand ceva de mâncare, sa manance. Nu mi-a răspuns. La un moment dat, s-a întins pe canapea, în living. Părea că îi e mai rău.

Am întrebat dacă sun la Ambulanta. Mi-a murmurat că NU. Atunci am dus-o la baie și i-am dat cu apă rece pe față. Și-a mai revenit și s-a așezat din nou pe canapea. Atunci eu am mers la baie. Când m-am întors, am văzut rochia ei pe jos și ea era în pat, aproape adormită. Am așteptat să adoarmă și am plecat. Am lăsat ușa deschisă, am pază la bloc și oricum nu țin obiecte de valoare în casă. Am revenit seara și am văzut că ea plecase. Nu mă așteptam să se ajungă aici”, a povestit Raffaello.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!