Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda. „Sunt îndreptățit să iau până la ultimul ac”

Nicuşor Iordan a recunoscut! Ce obiecte a luat artistul din casă, după moartea lui Aurelian Preda, dezvăluie chiar Nicuşor

„Aurelian a fost un om care și-a cheltuit toți banuții pe sănătate. Știu că atunci când a cumpărat acest apartament, l-a cumpărat prin credit ipotecar, dând ultimii bănuți, pe care i-a avut 30.000 de euro pe un apartament, ca avans și momentul în care a cumpărat acest apartament m-a rugat să îl împrumut cu 20 de mii de euro, ca să mobileze acest apartament. Tot el a avut și ideea genială, pentru că eu eram mai mult decât credul și faptul că nu am avut nici cel mai mic disconfort verbal cu sora lui vreodată, cu nepoata, niciodată și am spus așa: poftim bănuții, mergem să îți alegi ceea ce vrei tu și el a zis așa: Tot ce cumperi, iei pe numele tau, pentru că așa ai argumentul împrumutului.” , a declarat Nicușor Iordan.

Nicușor a luat din casa fostului artist o canapea, două fotolii, o masă, patru scaune și un dulap.

„Eu sunt îndreptățit oricând să iau pana la ultimul act pe care l-am cumpărat acolo din banii mei. Când Ana a împlinit 18 ani i-am spus că îți voi lăsa mobilierul să mă ții minte toată viața ta. Să spui, asta le am și eu de la Nicu. Și am lăsat acolo 80% din lucruri, bucătăria, în sufragerie o vitrina cu o comodă de mare valoare din lemn masiv, băile amândoua, dormitorul, un dressing, aparat de aer conditionat, televizoare. Tot ce este acolo au fost cumpărate din banii mei.” , a adăugat Nicușor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!