Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cezara Dafinescu, dezvăluiri din casa familiei Ceauşescu: ”Zoia, fiica lui Nicolae și a Elenei, de câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea”

Celebra actriţă Cezara Dafinescu a fost prietena Zoiei Ceauseşcu. ”Zoia avea probleme cu Elena Ceaușescu. De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea”, a dezvăluit actrita.

Celebra actriţă Cezara Dafinescu a fost prietena Zoiei Ceauseşcu. ”Zoia avea probleme cu Elena Ceaușescu. De câte ori iubea pe cineva, iubitul dispărea”, a dezvăluit actrita.

A moştenit frumuseţea anglică de la bunică, o prinţesă originară din Polonia. Părinţii au vrut să se facă medic, ea şi-a dorit să fie atletă, dar soarta a decis să fie actriţa care a îngenunchiat o mulţime de inimi. Cezara Dafinescu, femeia visurilor care încă le dă fiori bărbaţilor a trăit o viaţă incredibilă. În 5 ani, celebra actriţă care a fost prietena Zoiei Ceauseşcu i-a pierdut pe toţi cei dragi. După moartea fulgerătoare a omului iubit, s-a luptat cu lacrimile şi cu. bulimia. Dar scena i-a dat puterea să se ridice.

Cezara Dumitrescu a avut o relație apropiată cu soții Ceaușescu, ba chiar a recitat pentru ei. Își amintește, cum, în tinerețe statea mereu cu fiica lor, Zoia, și mergeau împreună la o vrăjitoare care le citea în cafea. Zoia mereu voia să știe ce s-a întâmplat cu iubiții ei care dispăreau după ce Elena Ceaușscu afla că fata lor are o relație cu cineva.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro