Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Răsturnare de situație în cazul mamei bătute de concubin: ”Florentina își bătea fiica. Nu a avut grijă de ea niciodată!”

Ies la iveală detalii revoltătoare despre cazul mamei de 19 ani care a fost bătută și abandonată de concubinul ei. Tânărul de 20 de ani se apără și neagă toate acuzațiile.

Mai mult de atât, în direct, la ”Acces Direct”, tânărul a povestit că fosta lui parteneră de viață și-a bătut fiica de șase luni.

”Florentina a plecat de acasă, nu am alungat-o eu. Am trimis-o la magazin și a plecat. A fost infuențată de părinții ei. Ea nu avea grijă de copil. Obișnuia să-l înjure și să-l trântească în pat.”, a mai povestit tânărul.

Florentina, o mamă de 19 ani, bătută și alungată de concubin, din cauza unei amante: ”L-a cucerit cu bani!”

De asemenea, el spune că, într-adevăr, are o nouă relație.

”Am o femeie care ține la mine și la copil și nu o mai vreau pe Florentina.", a povestit el.

Informațiile privind relele tratamente aplicate bebelușului au fost confirmate de nașa fetiței, care a precizat că Florentina nu a avut grijă de copil niciodată.

Aflați mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro