Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Cod roșu de lacrimi, la Insula Iubirii. Concurentele s-au duelat pentru inima lui Andy. Iubitul Denisei a plâns în hohote

Insula iubirii a devenit insula trădării. Concurentele s-au duelat pentru inima ispitei supreme Andy, în timp ce iubiţii cu care au venit par să fi rămas simple amintiri. Dar nu trebuie să le plângem de milă nici lor! Săruturi pasionale, intrigi dintre cele mai mărşave şi dezmăţ total. Aşa s-ar descrie, în câteva cuvinte, atmosfera de pe insula iubirii. 

Insula iubirii a devenit insula trădării. Concurentele s-au duelat pentru inima ispitei supreme Andy, în timp ce iubiţii cu care au venit par să fi rămas simple amintiri. Dar nu trebuie să le plângem de milă nici lor! Săruturi pasionale, intrigi dintre cele mai mărşave şi dezmăţ total. Aşa s-ar descrie, în câteva cuvinte, atmosfera de pe insula iubirii.

Andy, ispita supremă, a fost din nou disputat de cele două femei, Denisa şi Geanina. Şi nici măcar interesul vădit al ispitei pentru Geanina nu a împiedicat-o pe Denisa.

Şi în timp ce Denisa şi Geanina şi-l disputau pe Andy, iubiţii oficiali treceau prin clipe grele. Costas a vrut să-şi taie brăţara, iar Adrian s-a dus în camera lui şi a început să plângă.

La lăsarea serii, și Eusebiu, care se credea sigur pe el, a primit o lovitură fatală. Pentru că între iubita lui, Teo şi ispita Mircea lucrurile par să evolueze.

Video