Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Copiii Mirelei Vaida, sedință foto de reviste! Imagini de Crăciun cu familia prezentatoarei "Acces Direct": "L-ați dat pe bărbată-miu la tv!"

Mirela Vaida se pregătea de şedinţa foto pentru sărbători, când a fost surprinsă de Dima Trofim. Frumoasa prezentatoare şi-a dorit ca inocenţa şi delicateţea copiilor ei să rămână imortalizate în imagini.

Globuleţe strălucitoare, brazi împodobiţi, aparate de fotografiat şi mulţi copii! Carla, Vladimir şi mezinul Tudor s-au îmbrăcat cu haine de sărbătoare şi s-au asortat cu mama lor, care a strălucit într-o rochie elegantă.

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi Alexandru, soţul Mirelei, pentru un tablou complet de familie.

"Cu cât sunt mai mulţi, cu atât aduce mai multă fericire, dar şi mai multe griji, şi mai multă responsabilitate, dar şi mai multă bucurie. Ştii că fiecare copil vine cu o poartă spre fericire.", a mărturisit prezentatoarea "Acces Direct".

"Vai, l-ați dat pe bărbată-miu la televizor!", a mai spus, amuzată, Mirela Vaida.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!