Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cristina Spătar are un iubit cu 20 de ani mai tânăr decât ea! Dezvăluiri incendiare! „La început am fost afectată”

Cristina Spătar și-a refăcut viața cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația ei, vineri, la „Acces Direct”.

Cristina Spătar și-a refăcut viața cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația ei, vineri, la „Acces Direct”.

Viața de regină a Cristinei Spătar s-a transformat, de câțiva ani, după divorțul din 2016. Cântăreața a părăsit palatul în care a locuit alături de fostul soț și s-a mutat cu cei doi copii într-un apartament modest din București, pentru care plătește chirie.

Însă, Cristina Spătar a declarat, vineri, la „Acces Direct”, că și-a refăcut viața și că vrea să fie fericită. De trei ani, ea o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

„Sunt trei ani de la divorț. Imediat de la divorț, am început o relație. Nu îmi place să fiu singură. Am fost foarte curtată și într-un final, am ales așa. Și cred că am ales bine. Dacă o căsnicie în care faci absolut totul durează doar nouă ani, atunci nu mai contează. Să fim fericite, să trăim clipa!”, a spus Cristina Spătar.

„Nimic nu e întâmplător. La început am fost împotriva diferenței de vârstă. Am fost foarte afectată și m-am întrebat de ce mi-a dat Dumnezeu așa. Acum m-am împăcat cu ideea și mi-am spus că o să dureze cât o să dureze. Vreau să fiu fericită. Sunt sentimente. Mă bucur că pot să simt asta, pentru că am putut să trec extrem de ușor, după divorț”, a adăugat ea.

De altfel, Cristina Spătar are un sfat pentru femeile care trec printr-un divorț sau printr-o despărțire dureroasă: „Să dea șansă unei noi relații în cel mai scurt timp, să nu rămână singure, să nu cadă în depresii și așa mai departe. Nu există limită de vârstă. Părerea mea e că ar trebui să încerce să iubească din nou”.

Mai multe dezvăluiri ale Cristinei Spătar sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro