Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Paula Seling a luat obiecte pe care unii le-ar arunca și și-a creat un colț de Rai. Cum arată locuința artistei

 

Acces Direct. Casa ei e ca un altar al lucrurilor vechi, cu o mulţime de obiecte reciclate aduse, cu mult bun gust, în prezent. Cântăreaţa cu voce de înger este pasionată de lucruri vechi şi motive populare româneşti. Paula Seling, căci despre ea este vorba, ne-a primit în colţisorul ei de Rai.

Paula Seling și soțul ei și-au construit un mic colț de Rai, transformând obiecte de mobilier neglijate în adevărate comori. Un dulap aruncat pe stradă a fost recondiționat de soțul artistei și a devenit piesă centrală în casa lor.

A pus în valoare tot ce românul de rând ar arunca la gunoi și a ieșit o casă amenajată cu mult bun gust și rafinament. 

Echipa Acces Direct a pătruns în universul Paulei Seling, acolo unde nu multă lume intră. P locuință ieșită din tipare, amenajată de soțul ei, în care fiecare obiect spune o poveste. Amprenta celor doi soți se reflectă în fiecare cameră. Multă culoare și multă imaginație au fost ingredientele necesare pentru amenajarea vilei.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI