Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret. De ce spune actrița că s-a simțit „ca un cadavru viu”?

 

Acces Direct. A vrut să fie un mic diamant între alte diamante din America şi a reuşit! Maria Dinulescu, tânăra actriţă spune că a fost tratată ca o prinţesă la Cannes, şi că a trăit o viaţă mai ceva ca un film.

„Am locuit la Los Angeles și la New York. În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani...M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare. Am semnat cu o agenție importantă din Italia, după aceea am venit în România. (...) Din motive personale, m-am mutat în Amsterdam”, a povestit Maria Dinulescu.

Frumoasa brunetă a avut parte şi de momente care i-au marcat viaţa personală. Deşi extrem de rezervată cu apariţiile publice şi declaraţiile, Maria a acceptat să ne dezvăluie secrete uluitoare.

„Am avut un moment care mi-a dat fiori, care a fost îngrozitor pentru mine. Faci un film, primești un proiect bun, un rol foarte bun, cu un regizor în care ai încredere. La final, filmul merge la Cannes. În sală, ți se spune că nu sunteți considerați pentru premiu, pentru că regizorul nu mai trăiește. Vorbesc despre filmul California Dreaming și despre regizorul Cristian Nemescu...Pe acest ecran imens, nu există ecran mai mare decât cel de la Cannes, am văzut o fotografie cu Cristian, care mi-a fost și cel mai bun prieten. A fost un moment atât de greu...”, a povestit actrița. 

Cum ajunsese ca un „cadavru viu” în străinătate, de ce nu îşi doreşte copii, dar şi multe altele, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI