Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

A trecut printr-un divorț cu scandal, a fost tăiată cu cuțitul și și-a îngropat fetița. Drama artistei de muzică populară Fănița Modoran

E una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, dar zâmbetul de pe scenă s-a transformat adesea, în lacrimi de durere. După ce i-a murit fetiţa, Făniţa Modoran şi-a dorit cu ardoare să mai aibă un copil. Şi-a îndeplinit acest vis, însă la naştere, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

E una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, dar zâmbetul de pe scenă s-a transformat adesea, în lacrimi de durere. După ce i-a murit fetiţa, Făniţa Modoran şi-a dorit cu ardoare să mai aibă un copil.

Şi-a îndeplinit acest vis, însă la naştere, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. A trecut printr-un divorţ cu scandal, a fost jefuită şi tăiată cu cuţitul. Însă aceste lovituri nu au doborât-o. Făniţa ne-a primit la ea acasă şi a vorbit, în exclusivitate, la Acces Direct, despre dramele din viaţa ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro