Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Elena Udrea și-a creștinat fiica. „Am plâns puțin!”

 

Cea mai fericită zi din viaţa lor! Exact aşa au descris Elena Udrea şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, ziua în care cei doi şi-au creştinat fiica, pe Eva Maria.

„Mă uit la ea și mi se face piele de găină când văd că există și că este așa minunată” , a declat Elena Udrea.

Zi mare pentru fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov. Azi, fix în ziua în care a împlinit un anişor, Eva Maria a intrat în rândul creştinilor, după ce a primit taina sfântă a botezului.

Slujba a avut loc la o biserică din centrul Capitalei. Decorat cu trandafiri albi, lăcaşul sfânt a fost pregătit ca la carte pentru botezul Evei. Tot ce e mai bun şi mai frumos, pentru fiica lor. Aşa s-au gândit, probabil, Elena Udrea şi logodnicul ei, Adrian.

Elena Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie ivoar, mulată pe corp, cu o pereche de pantofi albi, cu toc în picioare şi extrem de elegantă!  Nici Adrian Alexandrov nu s-a lăsat mai prejos. Logodnicul Elenei a venit îmbrăcat într-un costum negru, clasic şi elegant, la care a asortat o cămaşă albă şi o batistă în aceaşi nuanţă.

Prinţesa familiei, îmbrăcată şi ea tot într-o rochiţă deschisă la culoare, ca să se asorteze cu mama ei, a fost puţin cam agitată, atunci când a ajuns la biserică, iar în jurul ei, s-au strâns o mulţime de reporteri şi de camere de filmat. 

„Am emotii, ca orice tata care isi boteaza primul copil.” , a adăugat iubitul Elenei Udrea.

De la biserică, celebrii părinţi, fiica lor, proaspăt creştinată şi toţi invitaţii au plecat spre locaţia de lux unde a început peterecerea. O petrece la care Elena Udrea şi Adrian Alexandrov îi vor rupe turta Evei. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI