Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Familia din Dâmboviţa a copilei ucise: „Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva cu ea. Ea de obicei nu întârzia”

Mihaela Adriana, fetiţa de 11 ani dată dispărută vineri, a fost găsită moartă, la 48 de ore de la anunţul dispariţiei sale. Trupul fără viaţă al celei mici a fost descoperit, pe un câmp, la doar patru kilometri depărtare de locuiţa sa. Şi, potrivit unor surse, fetiţa ar fi fost omorâtă la jumătate de oră de la răpire, iar pe corp ar fi avut urme de violenţă.

Mihaela Adriana, fetiţa de 11 ani dată dispărută vineri, a fost găsită moartă, la 48 de ore de la anunţul dispariţiei sale. Trupul fără viaţă al celei mici a fost descoperit, pe un câmp, la doar patru kilometri depărtare de locuiţa sa. Şi, potrivit unor surse, fetiţa ar fi fost omorâtă la jumătate de oră de la răpire, iar pe corp ar fi avut urme de violenţă.

Presupusul criminal a supus-o unor perversiuni sexuale după ce copila nu mai era în viaţă, potrivit unor surse.

Potrivit anchetatorilor, mașina pe care olandezul a închiriat-o a fost în zona localității Gura Șuții, unde a dispărut fetița de 11 ani. Cetățeanul olandez are antecedente penale, conform Mediafax. Surse din rândul anchetatorilor susțin că în urma reconstituirii traseului că olandezul de 47 ani a condus haotic mașina, acesta fiind „un comportament caracteristic unui pedofil".

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare.

Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

Adriana Mihaela Feraru a murit după ce a fost sugrumată. Moartea nu a fost datorită unor loviri, ci ştrangulării cu pantalonii pe care îi avea pe ea. „Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice", au spus surse din anchetă, potrivit mediafax.ro.

Politia a descins azi în apartamentul închiriat de cetăţeanul olandez suspectat de crima. Oamenii legii au ridicat de-acolo prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, acolo unde zăcea trupul micutei.

Potrivit anchetatorilor, s-a solicitat un mandat de arestare european în ceea ce privește crima din Dâmbovița. Se pare că ucigașul era un pedofil olandez ce a părăsit țara la scurt timp după fapta comisă. Mai mult, acesta deja figura în baza de date olandeză cu antecedente grave.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro