Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mama Luizei Melencu a leșinat de durere, la reconstituirea crimei! Jandarmii i-au acordat primul ajutor! Imagini sfâșietoare! „Fata mea, nu mai pot!” - Video

 

Mama Luizei Melencu a leșinat de durere, la reconstituirea ce a vizat-o, marți, pe fiica ei. Jandarmii i-au acordat primul ajutor, iar când femeia a leșinat a doua oară, a fost chemată o ambulanță.   

Au fost momente extrem de dureroase pentru familia Luizei, care a stat azi faţă în faţă cu monstrul din Caracal. Mama şi bunicii fetei au fost la reconstituirea pe care a făcut-o Gheorghe Dincă în cazul fetei lor. De la locul în care monstul din Caracal spune că a luat-o pe Luiza, la casa lui, la liziera în care ar fi ascuns rămăşiţele fetei.

Azi dimineaţă, după ora 09.30, anchetatorii împreună cu Gheorghe Dincă au plecat din locul în care Luiza Melencu a fost luată la ocazie. Sau mai bine spus, locul din care fata a fost răpită.

Maşina în care se afla monstrul din Caracal a fost escortată de mai multe maşini de poliţie, dar şi de maşini în care se aflau familia adolescentei dispărute sau alte persoane revoltate de cele întâmplate în ultimele luni.

În jurul orei 10, anchetatorii au ajuns împreună cu Gheorghe Dincă pe câmpul unde acesta ar fi scos cartela din telefonul Luizei şi ar fi aruncat-o.

Mama şi bunicii adolescentei au privit, cu lacrimi în ochi, cum anchetatorii împreună cu Gheorghe Dincă făceau reconstituirea întregului moment.

Rudele Luizei erau dărâmate de durere şi nu se puteau opri din plâns.

„Fata mea, nu mai pot!”, a strigat, plângând, mama Luizei Melencu.

Pe acelaşi câmp, unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat cartela din telefonul Luizei, ar fi avut loc şi conflictul dintre el şi adolescenta dispărută pe 14 aprilie. Acolo, anchetatorii împreună cu monstrul din Caracal au zăbovit timp de 15 minute. În tot acest timp, jandarmii au format un cordon în faţa tuturor celor care protestau.

„Cinci luni, numai noi ştim cum am pătimit. Numai noi ştim şi nu ne-a spus nimeni nimic”, a mai spus mama Luizei Melencu, plângând.

Puţin înainte de ora 11:00, anchetatorii împreună cu Gheorghe Dincă s-au întors la casa lui, din Caracal. În timp ce monstrul cobora din maşina poliţiştilor, mai mulţi localnici furioşi îl huiduiau.

Sfâşiată de durere, mama Luizei Melencu a leşinat, în timp ce aştepta ca Dincă să intre în curte, pentru a continua reconstituirea. Femeia a fost cărată pe braţe de mai mulţi jandarmi, care au încercat să îi acorde primul ajutor.

Mama Luizei părea că şi-a revenit după câteva momente, însă pentru că a leşinat a doua oară, cei prezenţi au fost nevoiţi să cheme ambulanţa.

În tot acest timp, Dincă şi anchetatorii se pregăteau să intre în curtea lui. Monstrul din Caracal a fost scos din maşină. A stat de vorbă, preţ de câteva clipe, cu anchetatorii, după care s-a dus şi a deschis porţile. Le-a deschis pe ambele, deoarece nimeni se pare că nu a văzut-o pe Luiza intrând în curte, deci se presupune că Dincă a intrat cu maşina lui cu geamuri fumurii în ogradă. Maşină în care ar fi fost Luiza Melencu.

Reconstituirea a continuat cu momentul în care Dincă le-a arătat anchetatorilor cum ar fi legat-o pe fata de 18 ani. O poliţistă, pare-se de statura şi cu trăsăturile Luizei, a fost cea pe care Dincă a legat-o, cu mâinile la spate cu o curea închisă la culoare. Mai apoi, cei doi, însoţiti de anchetatori, au intrat în casă. Următoarele imagini surprinse în curtea lui Dincă sunt cele în care monstrul se pare că le arăta anchetatorilor cum ar fi scos-o, într-un sac, pe Luiza, după ce ar fi ucis-o. Iar cu rămăşiţele fetei s-ar fi dus să le ascundă în lizieră.

Atenție, imaginile de mai sus vă pot afecta emoțional!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI