Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Filmarea care anunţa că Luiza Melencu ar fi în viaţă a aruncat România în aer: "Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza"

Ştirea că Luiza Melencu ar fi fost filmată, în viaţă, în Italia, a stârnit mari emoţii în sânul familiei fetei şi, în acelaşi timp, a şocat o ţară întreagă. Mai mult, au apărut filmări şi poze cu bruneta despre care s-a spus că ar fi fata dispărută din Caracal.

Viorel Cataramă, cel care a văzut primul imaginile cu fata despre care s-a spus că ar fi Luiza, este revoltat pe Alexandru Cumpănaşu dupa ce a anuntat ca a gasit-o pe Luiza, din filmarile pe care detectivii sai i le-au dat. Afaceristul a ales sa nu le publice pt ca si-a dat seama ca nu este Luiza.

Tânăra care apare în filmulețul prezentat de Alexandru Cumpănașu, și despre care acesta a spus că este Luiza Melencu, a declarat, la Antena 3 că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal.

Sub protecția anonimatului, tânăra a declarat, în cadrul postului de televiziune Antena 3, că nu are nicio legătură cu Luiza Melencu, fata dispărută din Caracal și că își dorește ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

„Nu îmi venea să cred. Am fost foarte disperată. Nu mai vreau să apar la TV, pe niciun post TV. Sunt foarte agitată pentru că m-a sunat fratele meu, familia mea. M-am certat cu el și cu familia mea. Sunt foarte panicată, îngrijorată. Pentru ce să fiu dată la televizor? Doamne, ferește! Nu știu nimic despre cazul Luizei. Momentan sunt în România. M-au văzut mulți oameni. Eu de la fratele meu știu. El m-a văzut și m-a recunoscut după voce" a spus femeia care apare în imaginile filmate în Italia și care se presupunea a fi Luiza Melencu.

„Nu mai țin minte de acea filmare. Nu am nicio legătură cu Luiza. Erau doi tipi care m-au filmat. Da, eu sunt în acele imagini. Din acest motiv sunt așa de panicată. Acum 2 luni a fost făcută filmarea, maximum acum 1 lună. E plin de românce în acea zonă Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei. ' a spus aceasta, la Antena 3.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro