Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Momente critice pentru Mihai Costantinescu: „Este o chestiune de ore sau de zile, ca să se poată da un verdict clar”

 

Mihai Constantinescu luptă acum pentru viaţă. Vestea dezvăluită aseară i-a zguduit din temelii pe toţi cei care l-au îndrăgit pe Mihai şi au crescut cu melodiile lui. Iar acum, toţi colegii de breaslă, admiratori de toate vârstele se roagă cu pumnii strânşi şi înmărmuriţi de durere ca îngerii să facă încă o minune pentru Mihai.

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului a intrat în direct la „Acces Direct” și a vorbit despre ce se întâmplă în aceste momente cu Mihai Constantinescu.

„Mihai traversează un moment extrem de dificil. Tocmai din acest motiv, aș dori să vă rog, ca prin intermediul dumneavoastră, să adresez o rugăminte tuturor oamenilor care îl cunosc, care îl iubesc, care îl admiră sau care îl simpatizează: să se roage pentru el! Pe Mihai îl poate salva miracolul lui Dumnezeu.”

Deocamdată, medicii sunt rezervați în privința șanselor de recuperare. „Trebuie să mai așteptăm, nu știm cât. Este o chestiune de ore sau de zile, ca să se poată da un verdict clar.”

Mai multe informații despre starea lui Mihai Constantinescu, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI