Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Gică Popescu, interviu de suflet despre familie: "Gică Hagi nu a vrut să-mi dea numărul de telefon al cumnatei lui, viitoarea mea soție!"

Gică Popescu este, fără doar şi poate, o emblemă a României, un nume care a dus fotbalul, la cel mai înalt nivel. Căsătorit de 20 de ani cu Luminiţa, având și doi copii frumoşi, acasă, Gică Popescu a povestit cu lux de amănunte totul despre povestea de dragoste dintre el și soția lui.

Gică Popescu, interviu de suflet despre familie.

Acesta a fost mereu rezervat cu dezvăluirile despre viaţa de familie, dar de această dată a spus totul într-un interviu excepțional!

Cum a întâlnit-o pe soția lui, Luminița Popescu?

"Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi și acesta era întro perioadă în care nu prea juca, nu-l băga (n.r pe teren) și îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil cu Kira și îmi spune într-o zi -Aș veni, dar este și cumnata mea la mine-", spune Gică Popescu.

Acesta i-a invitat pe toți acasă la el pentru a sta la un grătar. Acsta a rămas fascinat de Luminița și a încercat să facă rost de numărul de telefon al acesteia de la Gică Hagi, însă a refuzat să se bage. "Nu-ți dau numărul, descurcă-te", i-a spus Gică Hagi.

"A trebuit să mă descurc și m-am descurcat!", spune plin de încredere Gică Popescu.

"Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-al meu și de-a lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea. Am început să vorbim în seara aceea și de atunci, vorbim de 20 de ani.", povestește Gică Popescu.

"Pe 1 mai am vorbit prima dată la telefon și în vara acea m-am transferat la Galatasaray și după doi ani de zile, la Glatasaray, în '99 ne-am căsătorit", povestește Gică.

Cum a cerut-o în căsătorie pe Luminița?

"La un restaurant în București. Soția mea, când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: '1. Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r despre căsătorie)?'. Deci nu a sărit la mine în brațe și eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani ."

Acesta povestește cu admirație despre felul în care, soția lui, Luminița, îl susținea pe parcursul carierei de fotbalist. Gică Popescu spune că nu a existat o noapte în care el să se trezească pentru copii, femeia lui având grijă de ei de fiecare dată.

Pentru a afla continuarea interviului, urmăriți videoclipul din galerie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro