Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini bombă! Acesta este momentul în care Raffaello o găsește pe Miss Irina în centrul Capitalei

Raffaello a indicat locul unde a găsit-o pe celebra miss, în noaptea cu pricina, iar echipa ”Acess Direct” a reușit să găsească imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă.

La ora 1:44, Irina e surprinsă de una dintre camerele aflate într-o zonă mai puțin populată. Este singură și merge. greoi. Se sprijină de o masă, din fața unui local, și rămâne acolo. Semn că ceva nu este în regulă cu ea. Fata încearcă să facă câțiva pași, însă pare că se simte rău și rămâne pe loc.

După câteva secunde, apare un bărbat. E chiar Raffaelo! Tânărul este cu ochii în telefon, merge normal, și nu pare să fi consumat vreo băutură. Când ajunge în dreptul Irinei se oprește. Fata îi atrage atenția, iar Raffaello intră în discuție cu ea. Pare că nu reușește să se înțeleagă cu Miss Irina, însă ceva o face pe fată să plece cu el. După aproximativ 30 de secunde, cei doi părăsesc zona de cluburi.

Mai multe informații, dar și filmarea momentului, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!