Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Înregistrarea rușinoasă trimisă de soția-vulpiță amantului ei, descoperită! Cum s-a filmat Veronica, crezând că nimeni nu va afla: „Arăți prea bine”

Detalii şocante ies la iveală, în dosarul „Soţia-Vulpiţă”. Cuplul Viorel - Veronica Stegaru se zguduie din temelii!

„Vreau să divorţez de Viorel!”

Ei bine, de această dată, Veronica e cea care aruncă bomba: tânăra vrea să bage divorţ! Unde mai pui că Viorel crede că vulpiţa ar fi însărcinată, din nou! Şi mai grav e însă că bărbatul e convins că NU EL E tatăl copilului.

„Urmează să vedem niște imagini care m-au lăsat fără cuvinte! Este un filmuleț cu tine, Veronica, pe care tu l-ai făcut și i l-ai trimis lui Edi (n.r.- amantul femeii). Nici blurat nu putem să dăm ce-ai arătat tu, dar oamenii de acasă vor vedea atitudinea pe care tu ai avut-o în timp ce te filmai”, a spus Mirela Vaida.

Imaginile scandaloase, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!