Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Ion Dichiseanu a fost aniversat cu o petrecere pe cinste. La 86 de ani arată ca un tânăr de 40

În tinerețe, a frânt milioane de inimi, însă și acum, la cei 86 de ani ai săi, și-a păstrat șarmul de cuceritor. Ion Dichiseanu a fost aniversat cu o petrecere pe cinste, o petrecere unde toată "Dinastia Dichisenilor" a ţinut să-l sărbătorească prin surprize care mai de care! Fuego a fost printre invitaţii de suflet, alături de Simona Florescu, fosta soţie a lui Dichi şi Anastasia, nepoţica actorulu

În tinerețe, a frânt milioane de inimi, însă și acum, la cei 86 de ani ai săi, și-a păstrat șarmul de cuceritor. Ion Dichiseanu a fost aniversat cu o petrecere pe cinste, o petrecere unde toată "Dinastia Dichisenilor" a ţinut să-l sărbătorească prin surprize care mai de care! Fuego a fost printre invitaţii de suflet, alături de Simona Florescu, fosta soţie a lui Dichi şi Anastasia, nepoţica actorului.

A fost, aşadar, petrecere mare în Dinastia Dichisenilor! Cei din familie, dar şi prietenii apropiaţi l-au sărbătorit pe îndrăgitul artist la un restaurant de ştaif din lumea bună a Capitalei.

Ion Dichiseanu este, cu adevărat, un răsfăţat al sorţii: un artist venerat, un mare om, un tată devotat, dar şi un bunic de nota 10! Şi chiar dacă a împlinit venerabila vârstă de 86 de ani, maestrul cinematografiei i-a impresionat pe toţi invitaţii săi, atunci când şi-a făcut apariţia, la restaurant, parcă mai în formă ca niciodată!

Într-o formă de invidiat a fost şi fosta soţie, Simona, care i-a uimit pe oaspeţii de seamă, cu energia sa, cu eleganţa sa, dar şi cu secretul tinereţii fără bătrîneţe pe care pare să-l deţină. cu graţie! Frumoasa blondă i-a făcut o urare cu lacrimi în ochi celebrului actor!

Video