Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ionuţ „Pitbull” Atodiresei se retrage! Va lupta, pentru ultima oară, la el acasă: „Va fi și bunica mea la meci, în premieră”

Invitat la Acces Direct, Ionuţ Atodiresei și-a anunţat retragerea din kickboxing! Sportivul își va juca ultimul meci în orașul nata, iar în public va fi un spectator cu totul special!

Invitat la Acces Direct, Ionuţ Atodiresei și-a anunţat retragerea din kickboxing! Sportivul își va juca ultimul meci în orașul nata, iar în public va fi un spectator cu totul special!

„Sâmbătă am și eu un meci de susținut, meciul de retragere. am 36 de ani, fac 37, în toamnă. Mă lupt de vreo 23 de ani. Am acumulat 124 de lupte, 64 la profesioniști și 60 la amatori, plus șapte meciuri de MMA în cușcă. Cred a venit vremea să mă retrag și eu”, a declarat Ionuţ Atodiresei.

Cu toate că nu va mai lupta niciodată în cadrul unui meci, sportivul nu va sta departe de ring: „Voi face antrenament pentru mine toată viața, îmi voi antrena elevii, voi arbitra.”

„Meciul meu de retragere se va ține la Făltinceni, în orașul în care m-am născut. Doi sportivi pe care îi antrenez vor lupta cu mine în această gală, care va fi transmisă în peste 45 de țări, plus, la nivel național, de mai multe posturi de televiziune.”

„Voi lupta acasă, în fața alor mei. Emoțiile sunt foarte mari, știind că lupt chiar acolo. (...) Va fi și bunica mea la meci, pentru prima oară. Are 85 de ani”, a spus Ionuţ Atodiresei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!