Căutare Live

La doar 13 ani, a fost vândută și „dată la produs”! În urma abuzurilor, fetița a rămas însărcinată: „Mamă, sunt gravidă! Că mi-au ieşit două liniuţe!”

Fiica ei, de doar 13 ani, ar fi rămas însărcinată! Asta după ce copila ar fi fost vândută mai multor băieţi. Vândută şi drogată, acuză chiar mama ei! Asta i-ar fi soarta unei copile, pentru care mama luptă acum să afle cine e tatăl pruncului pe care cea mică l-ar purta în pântec. 

Fiica ei, de doar 13 ani, ar fi rămas însărcinată! Asta după ce copila ar fi fost vândută mai multor băieţi. Vândută şi drogată, acuză chiar mama ei! Asta i-ar fi soarta unei copile, pentru care mama luptă acum să afle cine e tatăl pruncului pe care cea mică l-ar purta în pântec. Şocant este faptul că acum câteva zile, femeia şi-ar fi găsit fiica în casa unui bărbat de, atenţie, 64 de ani.

O dramă şocantă! Asta trăieşte mama Petra, o femeia care e obligată să joace un rol principal, într-un film tulburător. Un scenariu în care fiica ei, de doar 13 ani, ar fi fost traficată.

Şi asta e doar intriga! Căci punctul culminant al poveştii l-a aflat mama Petra de curând. Atunci când, fiica ei, fata care trebuia să fie în clasa a 5-a, i-a făcut o declaraţie, care a șocat-o de-a dreptul pe mama de 52 de ani.

„Mamă, sunt gravidă! Că mi-au ieşit două liniuţe!”, a mărturisit mamei, copila de 13 ani.

„Pentru mine, cum a fost în sufletul meu, ca mamă. La cine să mă plâng?”, spune femeia.

Nimeni nu poate ști cine este tatăl copilului nenăscut, pentru că trupul firav al fiicei sale ar fi fost vândut, acuză mama!

„Mi-e venit foarte greu, când am auzit. Mi-a venit şi rău. Mă înţepa inima. A vândut-o un băiat de aici, la nişte ciobani. Într-o seară au drogat-o! I-a dat şi prafuri cineva.”

Imagini șocante! Fata torturată de iubit povestește calvarul prin care a trecut: ”M-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a t... Cinci copii ca niște îngeri, părăsiți de mamă! Femeia a fugit cu amantul, fără să îi pese de micuții care plâng după ea:...
Ultimele știri
x