Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Lenna, baricadată în casă de frică lui Hevito? Potop de acuzaţii la adresa cântărețului!

Cântăreaţa Lenna trăieşte zile de coşmar din cauza fostului iubit. Artista susţine că este terorizată de cântăreţul Hevito, cu care ar fi avut o relaţie timp de 8 luni. Mai mult, Lenna povesteşte că bărbatul ar fi încercat să intre în casa ei, pe geam şi ca artistul ar fi bruscat-o. În tot scandalul ar fi implicată şi soţia lui Hevito.

Lenna a aflat ulterior că bărbatul de care s-a îndrăgostit este căsătorit, iar în momentul în care a aflat tot a pus capăt relației. Cei doi au avut o relație timp de opt luni, iar o perioadă de timp au locuit împreună și aveau gânduri serioase.

„El minte foarte mult. Este un om bipolar, spune acum un lucru, peste cinci minute spune altceva. Mă gândesc că este din cauza alcoolului.” , a declarat Lenna.

„Am avut teroare din partea lui aproape un an de zile. Eu vreau liniște, vreau să fiu lăsată în pace, să nu mai fiu făcute de rușine, nu vreau să mai fiu tăvălită” , a adăugat cântăreața.

„Spunea că este hotărât, că el o iubește și că vrea să își facă casă și o familie cu Lenna. Nu cred că este la prima abatere Hevito, ar trebui să înțeleagă soția că nu e normal să stai cu un bărbat care nu te mai iubește” , a comentat Adriana Bahmuțeanu, care cunoaște foarte bine situația.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro