Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Acces Direct, lider de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public: „Vorbim despre problemele oamenilor, oricât ar fi de grele”

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, se menţine în fruntea preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea moderată de Mirela Vaida s-a impus ca lider de audienţã, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi în toatã ţara.

Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”

Astfel, abordând un subiect sensibil, dar pe care echipa Acces Direct îl trateazã des, cel al abandonului în familie, emisiunea a înregistrat pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, în intervalul 16:58 – 18:49 o medie de audiență de 5.5 puncte de rating și 25.5% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 4.2 puncte de rating și 19.5% cotă de piață.

Şi la nivel urban, emisiunea prezentatã de Mirela Vaida a înregistrat o medie de audiență de 7.7 puncte de rating și 22.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 6.4 puncte de rating și 18.9% cotă de piață. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, când Antena 1 a înregistrat în intervalul de difuzare Acces Direct 9.7 puncte de rating şi 25.4% cota de piaţã. În minutul de aur ( 18:46), aproape 2.5 milioane de telespectatori urmãreau emisiunea Acces Direct.

„Le mulţumim telespectatorilor pentru cã şi ieri ne-au urmãrit în numãr foarte, foarte mare. Acces Direct vorbeşte despre problemele oamenilor, oricât de grele ar fi. Cei de acasã sunt foarte receptivi, se implicã, ne scriu mesaje şi efectiv vin cu soluţii practice şi cu lucruri pe care ei le pot pune la dispozitie pentru a-i ajuta pe cei în nevoie, iar pentru asta nu putem decât sã le mulţumim. Acces Direct este o emisiune despre viaţã, fãrã cosmetizare, fãrã filtre, nu facem tabu din niciun subiect, abordãm lumea asa cum este ea, cu defectele ei, cu tarele ei, cu pãrţile ei frumoase şi mai puţin frumoase, pentru cã viaţa nu este doar despre bucurie, ci de multe ori este durã şi noi nu ne ferim sa vorbim despre asta!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 12 decembrie 2019

Video