Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Lux suprem în conacul designerului Kristina Dragomir, maestra pălăriilor

 

Se spune că nu haina îl face pe om, însă, dacă ai norocul să pui mâna sau să-ţi pui pe cap un accesoriu creat de ea, ai toate şansele să apari pe coperta unor reviste de modă. Lady Gaga, Sia şi Rita Ora sunt doar câteva din starurile de peste Ocean ce i-au purtat pălăriile unicat. Şi dacă vreţi musai să deveniţi vedetă, puteţi să mai alegeţi şi o bijuterie, curea sau cravată sofisticată, chiar din casa boemă în care designerul Kristina Dragomir locuieşte.

Aici, în Universul Pălăriilor, într-un decor de poveste, ieşit din mâna unui designer iscusit, orice element banal devine fenomenal! Aici, am găsit-o pe Kristina Dragomir, maestra pălăriilor! Şi cu mare drag, am păşit în casa ei senzaţională.

„Mi-am dorit să fie un univers al pălăriilor și să aibă o poveste și să aibă și o atmosferă. Este foarte important ca pălăriile să nu fie expuse pur și simplu și să se creeze o poveste în jurul lor. Pentru că fiecare și o mare parte din aceste pălării sunt transformate în personaje și aceste personaje au propria lor poveste.” , a spus designerul, Kristina Dragomir.

Vedete internaționale precum Lady Gaga, Rita Ora și Sia au purtat creațiile designerului român.

„Am început colaborarea cu niște stiliști internaționali, cu cel mai în vogă stilist de la Holywood la ora actuală, ea inițial mi-a fost clientă, în urma acestei colaborări au apărut aceste vedete internaționale foarte mari.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI