Live acumFilm: Jaf in stil italian (SUA 2003)
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Clipe de coșmar pentru o mamă cu șase copii. Motivul pentru care Jeni e terorizată de fostul partener: ”M-a bătut, m-a înjunghiat...nimeni n-a intervenit!”

Jeni, o femeie în vârstă de 30 de ani, mama a șase copii, trăiește o adevărată dramă. Înjunghiată, ameninţată cu moartea şi terorizată de tatăl copiilor, mama Jeni trăieşte cu frica-n sân, pentru că bărbatul ar putea veni peste ea, în orice clipă, şi o tragedie s-ar putea întâmpla. Aşa cum s-a întâmplat chiar zilele trecute, când omul, după ce a intrat în casă, peste ea, a desenat cu sânge pe geamuri câteva cruci.

În ziua în care a împlinit 30 de ani, Jeni nu a avut parte de o petrecere sau de un motiv de bucurie din partea partenerului ei, întrucât trîiește o adevărată dramă. Femeia spune că seară de seară bărbatul vine acasă la ea și face scandal.

Eugenia, căci așa o cheamă pe Jeni, s-a iubit timp de 15 ani cu Sabinel, un bărbat de 47 de ani, timp în care au făcut șase copii, care au vârste cuprinse între un an și 10 luni și 11 ani, cel mai mare.

Cei doi s-au certat, în urmă cu câteva luni, când bărbatul ar fi surprins-o pe femeie cu un alt bărbat. Atunci, el a plecat din casa partenerului ei, cu tot cu copii. Deși s-a mutat din locuința lui, femeia spune că acesta vine seară de seară și face scandal.

Mai mult de atât, în timpul unei discuții tensionate, el ar fi înjunghiat-o. Iar coșmarul nu s-a oprit aici, întrucât marți seară, Sabinel s-a dus la ea acasă, a spart ușa, s-a tăiat cu sticla de la geam și a făcut pe geamurile ușii semnul crucii din sânge.

Află cum răspunde Sabinel la aceste acuzații, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!