Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mariana Badea, mamă de suflet pentru fetița care nu există: "De cinci ani stă la mine! Copila nu are acte"

Creşte un copil care, teoretic, nu există! Prin asta trece Mariana Badea. Femeia povesteşte că, la un moment dat, s-a trezit la uşa casei, cu o fetiţă şi că ar fi fost rugată, de omul care o însoţea pe cea mică, să aibă grijă de ea, pentru o lună.

Mariana Badea și-a spus povestea la Acces Direct

Dar o lună s-a transformat în două şi două luni, în cinci ani. Pentru că nici în ziua de azi, persoana care i-ar fi adus copilul nu s-ar mai fi întors să-l ia.

"În anul 2014 a venit o doamnă de etnie romă cu două fetițe. M-a rugat să o țin pe una dintre fetițe, petru că nu a reușit să îi facă actele fetiței. Cred că avea vreo trei anișor, vorbea foarte greu. Nu o cunoșteam pe acea femeie. Era murdară fetița, n-am mai pus întrebări, am luat copilul. Mi-a zis că se întoarce peste o lună. Nu știu nimic despre familia ei, am fost frizeriță și am aflat de la alți clienți. Doctorii de la Urgențe mi-au spus că sunt nebună că vin cu un copil care nu are acte. A fost o anchetă de la Direcția pentru Protecția Copilului, au vrut să mi-o ia, dar am zis că e mai bine la mine.", a spus femeia care crește copilul fără acte.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro