Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Omagiu MAGIC pentru marele Ilie Balaci, în platoul ”Acces Direct”: ”Viața durează un singur moment. Trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce avem în jur”

Se joacă cu mintea vedetelor şi, cu fiecare apariţie, le dă fiori celebrităţilor care au curaj să stea faţă în faţă cu el! Face trucuri senzaţionale şi ghiceşte cele mai ascunse gânduri. Astăzi, a venit să ne aducă zâmbetul pe buze, în cinstea regretatului Ilie Balaci.

Se joacă cu mintea vedetelor şi, cu fiecare apariţie, le dă fiori celebrităţilor care au curaj să stea faţă în faţă cu el! Face trucuri senzaţionale şi ghiceşte cele mai ascunse gânduri. Astăzi, a venit să ne aducă zâmbetul pe buze, în cinstea regretatului Ilie Balaci.

Mentalistul Simion Ştefan face spectacol! Un spectacol cum nu s-a mai văzut, la limita dintre posibil şi imposibil! Obiecte care apar ca prin minune, în locuri în care nu credeai că e posbil! Palpitaţii! Şi tensiune la maximum! Mentalistul vedetelor rupe toate barierele!

Mentalistul Simion Ştefan și-a început numărul cu un mesaj emoționant: „Ceea ce urmează să fac astăzi este dedicat memoriei lui Ilie Balaci. Viața durează un singur moment. Ceea ce a fost, nu putem schimba, ceea ce va fi, nu avem cum să știm. Acesta este momentul nostru și trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce avem în jur.”

„Nu vreau să ne întristăm, vreau să zâmbim sincer”, a adăugat mentalistul Simion Ştefan.

Video