Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mihai Constantinescu se luptă pentru viață. Ce spunea marele artist despre moarte: „Trebuie să fim demni în fața ultimei pagini a unei cărți”

Momente critice pentru Mihai Constantinescu! Unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi a ajuns de urgenţă la spital, după ce soţia şi-ar fi dat seama că Mihai nu mai respira. Din nefericire însă, la spital, interpretul în vârstă de 73 de ani ar mai fi suferit încă două stopuri cardiace.

Momente critice pentru Mihai Constantinescu! Unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi a ajuns de urgenţă la spital, după ce soţia şi-ar fi dat seama că Mihai nu mai respira. Din nefericire însă, la spital, interpretul în vârstă de 73 de ani ar mai fi suferit încă două stopuri cardiace. Deocamdată, medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Toţi s-au rugat şi au închinat o rugăciune pentru artistul care le-a adus în suflet o lume minunată, dragostea de copii şi de frumos: Mihai Constantinescu.

„Asta-i viața, Trebuie să fim demni în fața ultimei pagini a unei cărți, să citim și sfârșitul, pentru că există și un sfârșit”, spunea artistul, la „Acces Direct”.

Mihai Constantinescu luptă acum pentru viaţă. Soţia ar fi fost cea care şi-ar fi dat seama că îndrăgitul artist nu mai respira. Ar fi sunat la 112, iar un echipaj a ajuns de urgenţă acasă la el. Mihai Constantinescu ar fi fost resuscitat vreme de 20 de minute, iar mai apoi dus de urgenţă la spital.

Vestea dezvăluită aseară i-a zguduit din temelii pe toţi cei care l-au îndrăgit pe Mihai Constantinescu şi au crescut cu melodiile lui. Iar acum, toţi colegii de breasla, admiratori de toate vârstele se roagă cu pumnii strânşi şi înmărmuriţi de durere ca îngerii să facă încă o minune pentru artist.

Chiar dacă în ultimii ani, Mihai Constantinescu a fost ţintuit de probleme de sănătate, dar şi de drame personale, îndrăgitul interpret a ţinut să nu se plângă nicio secundă publicului pe care l-a adorat de când se ştie.

„Mi s-a părut frumos să fii discret. Atunci când te doare te doare. Eu totdeauna m-am comparat cu un câine. De-aia am și scris piesa „Iubiți și câinii vagabonzi”. Își ling rana, nu ies decât când sunt ceva mai bine”, spunea artistul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!