Acces Direct. Noi imagini din seara în care Miss Irina și-a pierdut memoria. „Acum îmi este foarte clar! Toate personajele sunt complice”

Noi imagini bombă care schimbă totul în povestea frumoasei Irina. Imaginile primite, în urmă cu câteva momente, vor arăta ce a făcut aceasta, când a plecat din club, dar mai ales cu cine a plecat! imaginile întregesc filmul serii din care miss Irina nu îşi aminteşte nimic.

Aşadar, un bărbat cu șapcă ar fi cel cu care miss Irina a intrat în contact de două ori. Este cel bănuit de Gabriel și de Ana că i-ar fi pus ceva în băutură Irinei, iar mai apoi a plecat împreună cu ea. Asta după ce faimoasa Miss a ieșit de la baie. Așa s-au apărat Gabriel şi Ana, atunci când Irina i-a acuzat că ei ar fi premeditat totul.

În aceste imagini o vedem pe Miss Irina când părăsește clubul împreună cu un bărbat misterios, care are o șapcă pe cap. Pare-se, chiar omul indicat de prietenii cu care frumosul model a ieșit. În jurul orei unu și jumătate, miss Irina ajunge, împreună cu presupusul bărbat care ar fi sedat-o, culmea, chiar în zona în care Raffaello a găsit-o!

Irina este ținută de braţ, de bărbat și amândoi pășesc greoi. Omul cu șapcă pare că știe ce face și unde merge! Pare sigur pe el. Ba chiar îi indică fetei drumul. După câteva secunde, cei doi ies din raza de filmare a camerei de supraveghere. Irina reapare în imagini, după aproximativ 11 minute.

Miss stă singură în jur de două minute, până la apariția lui Raffaello. Craiul cunoscut în lumea mondenă o abordează și pleacă împreună cu ea la apartamentul lui, iar imaginile de pe camerele de supraveghere de la bloc confirmă acest lucru.

Irina consideră că cei trei bărbați, Raffaello, Gabriel și bărbatul cu șapcă, sunt mână în mână! Raffaello a fost de acord să facă testul poligraf.

Ultimele știri